Pui la grill cu unt aromat

de Oana in Pui, 22 Iun 2010 | 4158 vizualizari

 

Simplu, rapid si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • sare
  • praf de usturoi
  • busuioc
  • o lingura cu unt
  • o linguria cu marar tocat
  • un catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la grill cu unt aromat:

Puiul se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare, praf de usturoi si busuioc si se frige pe gratar sau in tigaie grill. Untul se amesteca cu mararul tocat fin si usturoiul dat pe razatoarea mica.

Peste bucatile de pui se pune cate o fasie de unt aromat si se servesc imediat cu garnitura sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la grill cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

eclerash 1

24.06.2010, 16:09

da,oana...tu ai ca tu esti la casa ta,dar eu-s o studenta "amarata" si nu am chiar toate conditile necesare dar ma duc eu acasa la mine si recuperez. de fapt,cine stie cand ajung acasa...

nadina73 1

24.06.2010, 18:19

si noue ne place mult 5 furcu

Oana 1

24.06.2010, 21:37

Eclerash

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Curry-ul de azi: cu dovlecel